Акція "Молодь проти паління !"

Цього тижня вихованці Хустського міського центр позашкільної освіти "Сузір'я" проводили акцію «Молодь проти паління». Молоде покоління , яке виступає за здоровий спосіб життя ,хотіли донести до мешканців нашого міста, що куріння – це згубна звичка. Діти з великим ентузіазмом віднеслись до вирішення цієї проблеми . Окрім того , що діти розповідали перехожим про шкідливість куріння, вони обмінювали цигарки на цукерки , після того, як курець знешкоджував цигарку .

В ході акції вихованці були приємно здивовані тим , що більшість молодих людей у наш час відмовляються від цієї згубної звички. Але на превеликий жаль, монета має дві сторони, і за нашим спостереженням більша кількість курців - це жінки віком до 30 років, які вже є , або в майбутньому, стануть мамами.

Після побаченого, і через неприємну поведінку деяких курців , діти пообіцяли ніколи не курити. Тож маємо надію , що майбутнє покоління викорчує з соціуму таку шкідливу звичку, як тютюнопаління, і у світі перестане помирати стільки людей від безглуздої звички.

/Files/photogallery/53wO2qZ_As8.jpg

/Files/images/jEQ47LQdm5E.jpg

/Files/photogallery/eMdMIYN5kIk.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 477

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.